Son Dakika Deprem Diyarbakır / Haber merkezi 12 ağustos 2019, 16:42 son güncelleme:

Son Dakika Deprem Diyarbakır / Haber merkezi 12 ağustos 2019, 16:42 son güncelleme:. Afad'ın ve kandilli rasathanesi'nin resmi sitelerinde yer alan son depremler ise şöyle Diyarbakir yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Geri gündem son dakika deprem haberi: Haber merkezi 12 ağustos 2019, 16:42 son güncelleme: + diyarbakır'da deprem meydana geldi.

Kandilli depremin büyüklüğünü 5,2 afad ise 5,0 olarak tespit etti. Elazığ 'da şiddetli deprem meydana geldi. Diyarbakir yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Afad depremin büyüklüğünü 3.8 olarak açıkladı. Merkez üstü 5,5 büyüklüğünde depremelâzığ merkez/elazığ merkezinden 23.

Deprem Uzmani Daha Once Uyarmisti Daha Buyuk Deprem Olacak Son Dakika Haberleri
Deprem Uzmani Daha Once Uyarmisti Daha Buyuk Deprem Olacak Son Dakika Haberleri from i.sozcu.com.tr
Diyarbakır'da saat 18.04'te merkez üssü diyarbakır'ın kulp ilçesi olan 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. #deprem #sondakika #diyarbakır diyarbakır da deprem oldu 3 defa üst üste sallandık. Sabah saatlerinde ankara'da meydana gelen deprem sonrası diyarbakır'da da deprem oldu. Afad depremin büyüklüğünü 3.8 olarak açıkladı. Siirt, diyarbakır ve batman deprem ile sarsıldı. 12 ağustos 2019, 16:49 yeni şafak. İşte, son dakika depremler tablosu. | son dakika elazığ 6,8 depremi | yerel bir son dakika süleymaniyedeki deprem diyarbakır görüntüsü.

+ diyarbakır'da deprem meydana geldi.

Diyarbakır, mardin ve çevresinde korkutan deprem! Kısa süreli paniğe neden olan deprem yerin 6.75 kilometre derinliğinde meydana geldi. Siirt kurtalan, diyarbakır ve batman deprem! #deprem #sondakika #diyarbakır diyarbakır da deprem oldu 3 defa üst üste sallandık. Diyarbakır'da saat 18.04'te merkez üssü diyarbakır'ın kulp ilçesi olan 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. .i̇zmir ve denizli'de olan depremlerle sarsılan anadolu'da sarsıntının merkezi bu kez diyarbakır oldu. Bingöl, muş ve batman'da da hissedildi!, son dakika haberler: | son dakika elazığ 6,8 depremi | yerel bir son dakika süleymaniyedeki deprem diyarbakır görüntüsü. Afad'dan yapılan son dakika açıklamasında, diyarbakır'ın lice ilçesinde saat 16:34'te 4,2 büyüklüğünde bir deprem oldu denildi. Dakika dakika son depremler için tıklayınız. Diyarbakır'ın ergani ilçesinde deprem meydana geldi. Edinilen ilk bilgilere göre can kaybı yok. Merkez üstü 5,5 büyüklüğünde depremelâzığ merkez/elazığ merkezinden 23.

12 ağustos 2019, 16:49 yeni şafak. Diyarbakır'da saat 18.04'te merkez üssü diyarbakır'ın kulp ilçesi olan 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Afad depremin büyüklüğünü 3.8 olarak açıkladı. Siirt kurtalan, diyarbakır ve batman deprem! Diyarbakır'ın kulp ilçesinde richter ölçeğine göre 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Diyarbakir Da Korkutan Deprem Guncel Haberler Son Dakika Haberleri Turktime Haber Portali
Diyarbakir Da Korkutan Deprem Guncel Haberler Son Dakika Haberleri Turktime Haber Portali from www.turktime.com
Son dakika diyarbakır deprem haberleri ve en sıcak haber akışı burada! #deprem #sondakika #diyarbakır diyarbakır da deprem oldu 3 defa üst üste sallandık. Diyarbakır deprem son dakika son dakika deprem haberleri. Siirt kurtalan, diyarbakır ve batman deprem! Afad depremin büyüklüğünü 3.8 olarak açıkladı. Siirt, diyarbakır ve batman deprem ile sarsıldı. Diyarbakır''da deprem diyarbakır kulp''ta sabah saatlerinde meydana gelen 3.9 büyüklüğündeki deprem paniğe neden oldu. Diyarbakır'da 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Kısa süreli paniğe neden olan deprem yerin 6.75 kilometre derinliğinde meydana geldi.

Sabah saatlerinde ankara'da meydana gelen deprem sonrası diyarbakır'da da deprem oldu. 12 mayıs 2021, çarşamba 19:35 son güncelleme: Afad depremin büyüklüğünü 3.8 olarak açıkladı. Deprem malatya, hatay, elazığ, diyarbakır, bingöl, tunceli'de de hissedildi. Elazığ depremi gökyüzünde beliren işık ergani etiketler: Diyarbakır'da 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Edinilen bilgilere göre saat 20.53 'te bir deprem meydana geldi. Dakika dakika son depremler için tıklayınız. Afad'dan yapılan son dakika açıklamasında, diyarbakır'ın lice ilçesinde saat 16:34'te 4,2 büyüklüğünde bir deprem oldu denildi. Son dakika haberine göre diyarbakır ergani'de deprem meydana geldi. Afad ve kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 3.2 olarak duyurdu. Diyarbakır'da saat 18.04'te merkez üssü diyarbakır'ın kulp ilçesi olan 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Diyarbakır'da deprem anı kameralarda 1.

Geri gündem son dakika deprem haberi: Diyarbakır'ın kulp ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bingöl, muş ve batman'da da hissedildi!, son dakika haberler: .i̇zmir ve denizli'de olan depremlerle sarsılan anadolu'da sarsıntının merkezi bu kez diyarbakır oldu. Diyarbakır'da 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Son Dakika Deprem Oldu Bitlis Diyarbakir Van Mus Ve Bingol De Hissedildi
Son Dakika Deprem Oldu Bitlis Diyarbakir Van Mus Ve Bingol De Hissedildi from www.kamubulteni.com
.i̇zmir ve denizli'de olan depremlerle sarsılan anadolu'da sarsıntının merkezi bu kez diyarbakır oldu. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde richter ölçeğine göre 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakır'ın ergani ilçesinde deprem meydana geldi. Elazığ 'dan son dakika haberi geldi. 12 ağustos 2019, 16:49 yeni şafak. Afad tarafından yapılan son dakika açıklamasında, siirt'in kurtalan ilçesinde saat 08.45'te 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi denildi. .başkanlığı deprem dairesi başkanlığı diyarbakır'ın sur ilçesinde saat 14.50'de 3.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Kandilli depremin büyüklüğünü 5,2 afad ise 5,0 olarak tespit etti.

Deprem malatya, hatay, elazığ, diyarbakır, bingöl, tunceli'de de hissedildi.

Kısa süreli paniğe neden olan deprem yerin 6.75 kilometre derinliğinde meydana geldi. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde richter ölçeğine göre 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli'den yapılan açıklamaya göre, diyarbakır'da 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakır''da deprem diyarbakır kulp''ta sabah saatlerinde meydana gelen 3.9 büyüklüğündeki deprem paniğe neden oldu. Elazığ 'dan son dakika haberi geldi. Afad'dan yapılan son dakika açıklamasında, diyarbakır'ın lice ilçesinde saat 16:34'te 4,2 büyüklüğünde bir deprem oldu denildi. 12 mayıs 2021, çarşamba 19:35 son güncelleme: Diyarbakır deprem son dakika son dakika deprem haberleri. Elazığ 'da şiddetli deprem meydana geldi. Diyarbakır'ın merkez sur ilçesinde richter ölçeğine göre 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sabah saatlerinde ankara'da meydana gelen deprem sonrası diyarbakır'da da deprem oldu. Afad'ın yaptığı son dakika duyurusuna göre diyarbakır'ın kulp ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem yaşandı. 12 ağustos 2019, 16:49 yeni şafak.

Afad depremin büyüklüğünü 38 olarak açıkladı diyarbakır deprem. Diyarbakır'ın ergani ilçesinde deprem meydana geldi.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama